Steunkousen / Flowaid / Windels

Wij zijn gespecialiseerd in vlakbrei en rondbrei kousen. Vlakbreikousen hebben een naad achteraan en worden meestal aangemeten voor patiënten met lymfoedeem. Rondbreikousen worden voor patiënten opgemeten die last hebben van hun aders. Vlakbreikousen worden altijd op maat gemaakt. Bij rondbreikousen is dit niet altijd nodig. Dit wordt besproken in de winkel.

Nieuw in ons gamma is Flowaid. Dit is een toestel dat door middel van elektronen je kuitspierpomp stimuleert zodat het lymfevocht naar boven wordt geduwd. Windels worden gebruikt om vocht uit het been te krijgen.

Borstprothesen / BH / Badmode

Patiënten die een mastectomie (borstamputatie) hebben ondergaan kunnen bij ons terecht voor borstprothesen. Deze hebben we in verschillende vormen en maten zodat deze altijd in evenwicht is met de andere borst.

Het aanpassen van BH’s is ook onze specialiteit. Het is belangrijk dat uw BH goed past. Daarom hebben we een uitgebreide collectie van stevige, goed ondersteunende en comfortabele BH’s. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen met eventueel een bijpassende slip. Onze BH’s zijn voorzien van een poche zodat de prothese er perfect in past.

Ben je sportief? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres met ons gamma aan sport BH’s. Ook hebben we een mooie collectie van badpakken, tankini’s en bikini’s. Deze zijn ook voorzien van een poche. Indien u een bh wenst zonder dat u een borstamputatie heeft gehad, kan u uiteraard ook bij ons terecht.

Steunzolen

Onze steunzolen worden op maat gemaakt door middel van een voetafdruk. Deze worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften en wensen.

Rollator / Rolstoel / Elektronische scooter

Wanneer u niet meer zelfstandig kunt lopen of wanneer dit veel moeite kost kan u bij ons terecht voor een rollator, rolstoel of elektronische scooter. Deze kunnen aangepast worden naar uw behoeften en wensen.

Lumbostaten

Het opmeten van een lumbostaat of buikgordel kan bij ons ook gebeuren.